Gratis Trainingsschema Full Body

Gratis Trainingsschema

Download hier jouw gratis schema. Dit trainingsschema is een full body schema waarbij je 3 keer per week max een uur traint. Door op de afbeeldingen in het schema te klikken, zie je de uitlegvideo’s.

Download Gratis Trainingsschema12 weken programma’s

Wat is een Trainingsschema?

Een trainingsschema is een overzichtelijke weergave van je wekelijkse trainingsplan afgestemd op je kracht en je gestelde doelen. Je kan zelf een trainingsschema maken die bij je voorkeuren en doel passen, een fitness schema laten maken of er bijvoorbeeld een van internet downloaden.

Soms is het echter lastig om er zelf achter te komen welk schema geschikt is voor jou als individu. In dit geval is het daarom misschien verstandig om er met een expert naar te kijken. Daarom bieden wij op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s aan specifiek voor jouw caloriebehoefte en doel.

Waar moet ik rekening mee houden?

Bij een trainingsschema is het vooral belangrijk dat er elke keer weer verbetering zit in je prestaties. Immers zul je zonder dit principe van progressieve overload minder snel groeien in kracht en spiermassa. Je kunt met je fitness schema trainen op spierkracht, spieruithoudingsvermogen of spiermassa. Dit heeft te maken met het aantal herhalingen.

Meer informatie

Persoonlijk voeding- en trainingsplan

Naast de gratis schema’s bieden wij ook professionele en persoonlijke schema’s aan. Wij hebben vele schema’s voor specifieke persoonlijke situaties. Deze houden rekening met je trainingservaring, je trainingsdoel en je trainingsfrequentie. Een voedingsschema behoort tot één van de belangrijkste aspecten van jouw aanpak. Om je doel te behalen is namelijk niet alleen voldoende beweging en motivatie van belang, maar ook een verantwoord en gezond dieet.

Een persoonlijk schema bevat een gebalanceerde trainingsopbouw met gedetailleerde uitleg en altijd met een aansluitend voedingsschema. Voor optimale resultaten kan het een namelijk niet zonder het ander. Je voeding bepaalt in grote mate hoe je training zich omzet naar daadwerkelijke resultaten.

Meer informatie