Gratis Video 10 Daagse

Behaal jouw doel – Maak een plan. In deze video 10 daagse wordt je 10 dagen lang aan de hand genomen d.m.v. om een duidelijk plan voor jezelf te maken zodat je dit keer wel je gewenste doel behaalt.

start de video 10 daagsebekijk aanbod

“Maak een Plan – Behaal je doel”

Je ontvangt van Helden Academy een gratis video 10-daagse met als doel om plan te maken zodat je doel behaald kan worden. Het maken van een duidelijk plan is essentieel bij het behalen van jouw doel. Op dag 2 bereken je je caloriebehoefte, op dag 4 maal je een voedingsplan en op dag 8 ga je meten, wegen en maak je foto’s van jezelf. Je zult elke dag een mail ontvangen met daarin een video en uitgebreide uitleg per dag. Aan jezelf werken is nog nooit zo gestructureerd verlopen.

Video 1
Video 2
video 3

Wat vind je in de Video 10 Daagse?

  • Dag 1: Bepaal je doel
  • Dag 2: Bereken je caloriebehoefte
  • Dag 3: Hou je voeding bij
  • Dag 4: Maak een voedingsplan
  • Dag 5: Boodschappenlijst maken
  • Dag 6: Hoe vaak ga je trainen
  • Dag 8: Weeg, meet en maak foto’s
  • Dag 9: Blijf wisselen van schema’s
  • Dag 10: Blijf wisselen van schema’s

Richtlijnen voor het behalen van jouw doel

Er zijn bepaalde richtlijnen voor elk doel, een soort basisregels. Deze richtlijnen komen in de video 10-daagse allemaal voorbij.

Gemiddeld kan je per week 0,5 tot 1 kg afvallen of aankomen, al is aankomen vaak iets lastiger en heeft meer tijd nodig. Bij afvallen gaat het daarnaast vaak ten koste van je spiermassa. En we willen altijd juist zoveel mogelijk spiermassa behouden.

Daarnaast word je lid van de besloten Helden Academy Facebookgroep. Hier helpt iedereen elkaar en kan je vragen stellen.

12 Weken Programma’s

Lukt het jou maar niet om je gewenste doel te behalen? Het 12 weken programma is een persoonlijk plan ingericht om jouw doelstellingen te behalen d.m.v. voeding- en trainingsschema’s, video’s en coaching. Download het GRATIS 30 dagen plan zodat je direct kan starten.

Afslank Programma Man

Direct aan de slag

Na het downloaden van het 12 Weken Programma kan je direct aan de slag. Het programma is namelijk in PDF formaat. In het 12 Weken Programma vind je video’s van de oefeningen zodat je precies weet welke oefeningen je moet doen en hoe je ze uitvoert. Het 12 Weken Programma is te bekijken op elk device, oftewel je laptop, tablet en je telefoon.