Gratis Voedingsschema Afvallen Vrouw

Gratis Voedingsschema

Download hier jouw GRATIS voedingsschema voor mannen en vrouwen. Je ontvangt het voedingsschema in PDF zodat je direct aan de slag kunt.

Download Gratis VoedingsschemaBekijk 12 Weken Programma’s

Wat is een Voedingsschema?

Wil je op een verantwoorde manier afvallen? Dan is een gezond en gevarieerd voedingsschema geen overbodige luxe. Het gaat namelijk niet alleen om het beperken van calorieën, maar het gaat er vooral om dat je een gezondere levensstijl aanleert.

Er zijn helaas veel (crash) diëten op de markt waarbij de calorie inname elke dag ver onder de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zit. Met deze vorm van diëten, kun je veel afvallen in korte tijd, maar er zitten helaas vooral veel nadelen aan. Tijdens het crashdieet verbrandt jouw lichaam namelijk vooral vocht en spierweefsel en geen vet.

Ook zal je lichaam in de spaarstand gaan omdat je ineens veel minder binnenkrijgt dan je lichaam normaal is gewend. Als je na die tijd weer normaal gaat eten is je lichaam nog gewend aan deze spaarstand en slaat je lichaam dus juist extra vetten op. Het heeft dus uiteindelijk een averechts effect, omdat de kilo’s er al snel weer bijkomen.

Waarom een voedingsschema?

Een voedingsschema helpt jezelf om bewuster te zijn van je eetpatroon én het is ook nog eens heel praktisch omdat je precies weet wat je in huis moet halen. In ons gratis voedingsschema krijg je verschillende recepten met genoeg keuzes tot variatie. Daarnaast handige boodschappen lijstjes en andere handige tips.

Download Gratis Voedingsschema

Persoonlijk voeding- en trainingsplan

Naast de gratis schema’s bieden wij ook professionele en persoonlijke schema’s aan. Wij hebben vele schema’s voor specifieke persoonlijke situaties. Deze houden rekening met je trainingservaring, je trainingsdoel en je trainingsfrequentie. Een voedingsschema behoort tot één van de belangrijkste aspecten van jouw aanpak. Om je doel te behalen is namelijk niet alleen voldoende beweging en motivatie van belang, maar ook een verantwoord en gezond dieet.

Een persoonlijk schema bevat een gebalanceerde trainingsopbouw met gedetailleerde uitleg en altijd met een aansluitend voedingsschema. Voor optimale resultaten kan het een namelijk niet zonder het ander. Je voeding bepaalt in grote mate hoe je training zich omzet naar daadwerkelijke resultaten.

Meer informatie