Jouw gecertificeerde Life Coach

Joost is zoveel meer dan een Personal Trainer. Hij heeft zelf ervaring met burn-out en depressie waardoor hij een sterker en wijzer persoon is geworden. Hierdoor kan hij mensen met vergelijkbare klachten heel goed helpen.

In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 100 mensen mogen coachen en begeleiden. Ook heeft Joost ervaring in het trainen en spreken voor (grote) groepen en bij het ondersteunen van retraites.

GRATIS SESSIE AANVRAGEN

Joost van der Helden

Overload Gecertificeerd

Joost zijn ???? gaat sneller kloppen als hij resultaten kan boeken met mensen op het mentale en fysieke vlak. Zijn ?????? is om met zijn expertise, enthousiasme, persoonlijke aanpak en plezier al zijn kennis en kunde toe te passen om mensen te motiveren, te laten groeien en te blijven ontwikkelen.

Hij ????t ?? ??????????t mensen op zowel het mentale vlak (denk aan burn-out, angst, depressie, zelfvertrouwen, mindset) als op het fysieke vlak (denk aan vet verliezen, in spiermassa aankomen, fitter en gezonder worden). Daarom is Joost zich specialistisch gaan opleiden: Overload opleidingen, Adem Coach opleiding, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Verder is hij zich gaan verdiepen in seminars, boeken, internet, webinars, podcasts, video’s en cursussen.

Voor-Na-Foto-Joost

In het begin kwamen mensen vooral bij hem om af te vallen of in spiermassa aan te komen, maar al snel ontwikkelde hij zich als Life Coach. De afgelopen jaren heeft Joost veel ervaring opgedaan door (meditatie) retraites, coaching, cursussen en verschillende reizen. Joost heeft hierdoor een holistische aanpak, wat betekent dat er wordt gekeken naar je algehele gezondheid. Dit doet hij d.m.v. coaching en training op het gebied van:

• (Kracht)Training
• Voeding
• Hormoonhuishouding
• Adem Coaching
• Stress/Burn-out reductie

88% Blijvend resultaat behaalt
100% Tevreden cliënten
80% Van het resultaat wordt bepaald door voeding
100% Motivatie, betrouwbaarheid en commitment
95%
Algemene Klant Tevredenheid
78%
Terugekomende Cliënten

Een gezond lichaam, een gezonde geest.

Hij begeleidt mensen door middel van personal training naar een fitter en gelukkiger leven waarbij hij gebruik maakt van de 4 pijlers:
1. Herstel
2. Training
3. Voeding
4. Mindset

Het uitbalanceren van voeding, training en rust is cruciaal bij het behalen van je doelstelling. Voeding bepaalt voor het grootste deel je resultaat en hoe je je voelt. Dit onderdeel heb hij zelf altijd onderschat. Niet alleen voor je sportprestaties, maar ook voor je mentale en fysieke gesteldheid is de juiste voeding essentieel.

Bij het trainen komen ‘Feel Good’ hormonen zoals serotonine, dopamine en endorfine vrij waardoor je je goed voelt. Tevens is sporten erg goed voor je lichaam. Je moet alleen wel weten hoe je moet trainen. Aandacht besteden aan mindset en aan voldoende rust zijn dus essentieel.

“OPRECHTE AANDACHT EN EEN SPECIALISTISCHE AANPAK”

Hoe ziet een training eruit?

Tijdens de trainingen legt Joost rustig en duidelijk uit hoe je de oefeningen uitvoert, hij staat vooral niet in je oor te schreeuwen. Hij ondersteunt je in alles, maar zorgt ervoor dat je zelf gaat doen wat nodig is. Hij heeft oprechte aandacht en staat altijd voor je klaar. Joost combineert Personal Training met coaching en mindfulness oefeningen. Elke sessie wordt er gekeken wat jij op dat moment nodig hebt. Deze punten staan centraal in de sessies:

 • Gezondheid
 • Resultaat
 • Veiligheid
 • Gezelligheid

Ondersteuning

Je kan 1 op 1, met z’n 2en of met z’n 4en bij Joost trainen. Dit kan zowel in zijn privé studio als buiten of bij jou thuis. De trainingen zelf duren max 45 minuten en zijn door iedereen makkelijk uit te voeren. Iedereen ontvangt het ’12 Weken Programma’ waarbij je 3 maanden volledig aan de hand wordt genomen in de wereld van voeding, training, mindset en herstel.

 • Werkboek (PDF)
 • Voedingsschema’s
 • Boodschappenlijstjes
 • Trainingsschema’s
 • Video’s van de oefeningen
 • Uitleg video’s
 • En nog veel meer

Gecertificeerd personal trainer

Resultaat gegarandeerd!

Elke maand wordt je opgemeten door Joost, maken jullie progressie foto’s en bespreken jullie wat er goed gaat en waar nog aandacht nodig is. Zo is resultaat gegarandeerd! Mits jij doet wat nodig is natuurlijk.

Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Joost en je kunt zelfs direct GRATIS aan de slag! Je kunt namelijk het Gratis 30 Dagen Plan downloaden waarin je voedingsschema’s, trainingsschema’s en nog veel meer nuttige informatie vind (zoals de Gratis Video 10 Daagse).

Ook kan je direct een Gratis Intake of Gratis Personal Training sessie aanvragen door op de knop ‘Whatsapp Bericht Sturen te drukken. Mocht je eerst een kennis willen maken, kan je ook een gratis voedingsschema of een gratis trainingsschema downloaden.

WhatsApp App me voor vragen