PERSONAL TRAINING

Vraag direct een gratis sessie en intake aan. Naast de fysieke life sessies ontvang je ook online begeleiding d.m.v. het 10 weken programma waarin je voedingsschema’s, trainingsschema’s, uitlegvideo’s en nog veel meer ontvangt.

Je kan 1 op 1, met z’n tweeën of met z’n vieren komen trainen. Het voordeel aan met meerdere mensen trainen is dat je het langer volhoudt én dat je de kosten kan delen waardoor het goedkoper is.

vraag gratis intake aan

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Helden Academy draait het om jou, waarin persoonlijke aandacht en maatwerk hoog in het vaandel staan. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen.

PERSONAL TRAINING - 1 OP 1

PERSONAL TRAINING - 1 OP 1

Wil jij de volledige aandacht en train je het liefst alleen? Dan is 1 op 1 Personal Training de beste keus. Vraag direct een gratis intake aan om kennis te maken.

PLAN GRATIS INTAKE

DUO TRAINING - 1 OP 2

DUO TRAINING - 1 OP 2

Train together stay togehter. Hoe fijn is het om samen met iemand te trainen, bijvoorbeeld met je partner of goede vriend? Zo stimuleer je elkaar en deel je de kosten.

PLAN GRATIS INTAKE

SMALL GROUP - 1 OP 4

SMALL GROUP - 1 OP 4

Je kan trainen in groepen tot 4 personen zodat je elkaar motiveert en je de kosten kan delen waardoor het voor iedereen voordelig is. Daarnaast is het gezelliger en leer je altijd van elkaar.

PLAN GRATIS INTAKE

 • Ik ben nu 6 maanden verder en ben 30 kg kwijt!

  Ik ben nu 6 maanden verder en ben 30 kg kwijt!

  Robert, Personal Training

  Ik ben nu 6 maanden verder en ben 30 kg kwijt!!  [···]

 • ik heb in de afgelopen maanden nuttigere info geleerd dan in die periode van de opleiding

  ik heb in de afgelopen maanden nuttigere info geleerd dan in die periode van de opleiding

  Esther, Personal Training

  Nu een paar maanden verder heb ik echt ontzettend veel geleerd! Ik heb zelf fitness trainer level 1 gedaan maar ik heb in de afgelopen maanden nuttigere info geleerd dan in die periode van de opleiding.  [···]

 • Ik eet en leef nu veel gezonder en maak bewuste keuzes

  Ik eet en leef nu veel gezonder en maak bewuste keuzes

  Sander, Personal Training

  Het meest waardevolle voor mij was het omslagpunt van sporten met tegenzin, naar hoe het nu onderdeel van mijn leven is geworden. En de kennis die ik nu heb om zelf te trainen.  [···]

 • Joost is kundig, professioneel en heeft een gouden hart

  Joost is kundig, professioneel en heeft een gouden hart

  Robert Bridgeman, Personal Training

  Joost is deskundig op het gebied van krachttraining, voeding en vetverbranding. Deze combineert hij met adem- en mindset technieken.  [···]

Gratis Intake

Het eerste consult (intake) duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens dit consult kijken we samen met jou wat de aanleiding is voor je bezoek. Door middel van een uitgebreide analyse gaan we in op onder andere je persoonlijke vragen, je levensstijl, eetgewoonten, bewegingspatroon, klachten en eerdere dieetervaringen. Als het van belang is voor de begeleiding wordt de lichaamssamenstelling gemeten. Hierna stellen we samen een individueel behandelplan op.

vraag direct gratis intake aan
Afslank Programma Man

Gratis 12 Weken Programma

Naast de 1 op 1 trainingen ontvang je ook Gratis het 12 weken programma. Hierin vind je onder andere,  6 Voedingsschema’s,  6 Trainingsschema’s, Adem en ontspanningsoefeningen, Video’s met tips en uitleg, Boodschappenlijstjes, kortom alles wat je nodig hebt om je doel te behalen.

Meer informatie 12 weken programma’s

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

 • Personal Trainer Amersfoort

Veel gestelde vragen

Wat voor oefeningen doen we?

We hebben bewust gekozen voor fitness oefeningen die voor iedereen makkelijk uitvoerbaar zijn. Alle sportscholen hebben de juiste materialen om de oefeningen uit te voeren. Veel van de oefeningen zijn ook thuis of buiten uit te voeren.

Wat kost een Personal Training Sessie?

Bij Helden Academy betaal je per maand. De prijzen zijn afhankelijk met hoeveel personen je traint en hoe vaak je per week begeleid traint. Wij bieden al Personal Training aan vanaf 87,- per maand.

Hoe lang duurt een Personal Training sessie?

Gemiddeld duren de fysieke Personal Training sessies 45 minuten. Er wordt 60 minuten gerekend voor een sessie zodat we voor en na de training tijd hebben om alles te bespreken.

Hoelang moet ik trainen voordat ik resultaat zie?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, jouw trainingsverleden, hoe vaak je gaat trainen en of je voldoende rust neemt om te herstellen. Vaak zie je al na 3 tot 4 weken veranderingen. Voor serieuze en langdurige resultaten zal je minimaal tussen de 3 en 6 maanden willen trainen. Waarbij je uit kan gaan van 3 tot 4 keer per week trainen.

Ik heb vaak geen idee wat ik moet eten, krijg ik hierin ook advies?

In alle schema’s en programma’s vind je voedingsschema’s waarbij we zowel de calorieën en macronutriënten (eiwitten/vetten/koolhydraten) hebben berekend. Tevens hebben we boodschappenlijsten en alternatieven toegevoegd zodat je ook kunt afwisselen. Op onze sociale media kanalen vind je meer recepten en informatie.

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

Nadat je jouw schema of programma hebt besteld ontvang je direct een e-mail met verdere instructies zodat je direct aan de slag kan. Verder ontvang je video’s met uitleg en kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen of op het Whatsapp icoontje te klikken.

Jouw gecertificeerde personal trainer

OVERLOAD TRAINER , ADEM COACH, NLP

Joost is zoveel meer dan een Personal Trainer. Hij heeft zelf ervaring met burn-out en depressie waardoor hij een sterker en wijzer persoon is geworden. Hierdoor kan hij mensen met vergelijkbare klachten heel goed helpen.

In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 100 mensen mogen coachen en begeleiden. Ook heeft Joost ervaring in het trainen en spreken voor (grote) groepen en bij het ondersteunen van retraites.

NEEM CONTACT OP