Reviews

 • Ik ben nu 6 maanden verder en ben 30 kg kwijt!

  Personal Training Amersfoort Review

  3 maanden geleden was ik het helemaal zat, ik woog 125 kg en zat totaal niet lekker in m’n vel. Hierdoor besloot ik aan de slag te gaan met een Personal Trainer. Zo kwam ik in contact met Joost en dit klikte meteen.
   [···]

  Robert

  Personal Training
 • Trainen met Joost is gewoon een feestje!

  personal training amersfoort

  Trainen met Joost is gewoon een feestje!

  Twee jaar geleden heb ik een half jaar bij Joost getraind omdat ik beter in mijn vel wilde zitten. Bovendien wist ik niet zo goed wat ik moest doen in de sportschool, mede omdat ik dat eigenlijk helemaal niet leuk vond.

  Joost heeft me daar geweldig bij geholpen en met alle tips en tricks kon ik daarna zelf prima uit de voeten in de sportschool én vond het zelfs leuk; wie had dat kunnen denken!

  Nu train ik sinds dit jaar weer bij Joost.

  Nu niet omdat ik niet meer weet wat ik moet doen, maar omdat ik het gewoon heel gezellig vind en hij nét dat beetje extra in je naar boven haalt als je aan het trainen bent.

  Daarnaast is Joost ook een fijne gesprekspartner; het is heel fijn dat je naast (en tijdens) het trainen gewoon je ei kwijt kan bij hem en echt naar je luistert en met je meedenkt.

  Christy

  Personal Training
 • Bij een traject met Joost komt het totale plaatje aan bod!

  Life Coaching Amersfoort

  Vorig jaar merkte ik bij mezelf dat het niet zo goed met mij ging. Ik zat niet lekker in mijn vel, had veel last van negatieve gedachten en was op dat moment al bezig met afvallen, maar had er nog extra hulp bij nodig. Ik voelde dat Joost dé man was om mij hierbij te helpen.

  Mijn intuïtie bleek juist te zijn, want bij ons 1e telefonisch contact werd ik al helemaal enthousiast van Joost zijn aanstekelijke positieve energie. De afgelopen jaren heeft Joost zelf enorme sprongen gemaakt in zijn persoonlijke ontwikkeling.

  Joost is méér dan een  personal trainer. Hij is een volwaardige coach, die je naast het fysieke lichaam (fit worden, afvallen) met het mentale lichaam (mindset), etherische lichaam (omgaan met pijn, boosheid, ontwikkelen zelfliefde) en spirituele lichaam (o.m. met behulp van ademoefeningen/meditaties) helpt.

  Kortom, bij een traject met Joost komt het totale plaatje aan bod en dat heb ik geweten! Wat een vorderingen heb ik het afgelopen half jaar gemaakt! Ik zit nu veel beter in mijn vel. Daarnaast heb ik veel ballast los kunnen laten en ben ik ook nog 11 kilo afgevallen. Dat afvallen is bijna vanzelf gegaan door kleine aanpassingen in mijn voeding. Wat kleine aanpassingen al niet kunnen doen, dat had ik helemaal niet voor mogelijk gehouden.

  Zonder Joost had ik er nu niet zo goed bijgezeten en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor. Hij heeft mij vele tips en tricks meegegeven, die ik in mijn dagelijks leven toepas. Joost is uniek in zijn soort, dus twijfel er niet aan om een traject bij hem aan te gaan. Joost zijn sessies zijn plezierig, leerzaam en bijzonder tegelijk. Met veel persoonlijke, warme aandacht en respect. Dit alles ga je niet snel bij een ander vinden. Bij Joost wordt je de beste versie van jezelf!

  Arthur

  Life Coaching
 • Ik ben nu 18 kg kwijt, voel me super fit en gezond

  Duo Personal Training Amersfoort

  Omdat ik me de laatste jaren erg moe voelde en flink wat kilo´s aangekomen was, wilde ik hier wat aan gaan doen. Ik wilde het nu goed en gedegen aanpakken, zo kwam ik bij Joost terecht.

  We hadden een voorgesprek om in kaart te brengen hoe mijn leven er uit zag. Qua inspanning en ontspanning, eetgewoontes en wat haalbaar was qua sporten. Joost heeft op basis van deze gegevens mijn trainingsprogramma en voedingsschema gemaakt op mijn voorkeuren voor eten.

  2x per week deed ik krachttraining wat in het begin heel zwaar en heftig was. Joost gaf goede aanwijzingen, heeft geduld en is prettig in de omgang. Hij luistert naar je en motiveert je enorm op een fijne en rustige manier. De krachttrainingen hebben we van rustig opgebouwd en ik was versteld van wat ik allemaal kon. Ik trainde samen met een vriendin bij Joost, een goede stimulans om dit samen te doen.

  De voeding is niet echt een dieet, maar een andere eet wijze/patroon. Ik eet gezond maar zeker ook erg lekker. Neem veel groente, eiwitten en gezonde vetten. Heb absoluut geen honger gehad en eet de juiste voedingsstoffen. Na 3 weken voelde ik me al minder moe en veel actiever.

  Mijn doel was 15 kg eraf en me gezonder voelen. Ik ben nu 18 kg kwijt, voel me super fit en gezond. Wil echt niet meer terug naar hoe het was. Joost enorm bedankt voor de trainingen, support en stimulans. We hebben ook enorm gelachen en plezier gehad! Joost bedankt voor je begeleiding, het was leuk!

  Marieke

  Duo Personal Training
 • Om samen met Joost aan je doelen te werken is werkelijk waar top

  Personal Training Amersfoort

  Om samen met Joost aan je doelen te werken is werkelijk waar top. Hij is altijd bereid om je te helpen en weet ook echt waar hij het over heeft.

  Samen hebben we mijn doelen weten te realiseren en ook nadat deze samenwerking is afgelopen blijft het contact goed.

  Op het moment is Joost veel bezig met vernieuwing, hij blijft met de tijd meegaan.

  Ga zo door Joost!

  Enrique

  Personal Training
 • ik heb in de afgelopen maanden nuttigere info geleerd dan in die periode van de opleiding

  Review Personal Training Amersfoort

  Nu een paar maanden verder heb ik echt ontzettend veel geleerd! Ik heb zelf fitness trainer level 1 gedaan maar ik heb in de afgelopen maanden nuttigere info geleerd dan in die periode van de opleiding.
   [···]

  Esther

  Personal Training
 • Ik lach weer en voel alle emoties die ik jarenlang niet heb kunnen voelen

  Life coaching Amersfoort

  Ik kwam net uit een toxische relatie vol drugs, het was net 3 weken uit toen ik Joost ontmoette. Alles ging de goede kant op, ik was net een paar weken clean. Ik zat 3 maanden zonder werk en ineens kreeg ik een hele mooie baan in de beveiliging als Zzp er. Nog geen week later werd ik gebeld voor een baan in de beveiliging voor vaste uren 32 uur in de week.

  Ik had een emotionele blokkade door alles wat erin mijn leven is gebeurd. Toen ik Joost de 2e keer zag hebben wij een heel goed gesprek gehad over mijn verleden en de dingen die er zijn gebeurd. Joost heeft mij enorme inzichten en energie gegeven waar ben ik hem zo dankbaar voor ben. Hij heeft mij letterlijk nieuw leven ingeblazen en ik voel me fantastisch, als herboren zeg maar.

  Je kan het zien als er een soort virusscanner door een computer heen wordt gehaald en alle troep eruit is gefilterd zo voel ik mij nu, ik huil weer ik lach weer en voel alle emoties die ik jarenlang niet heb kunnen voelen omdat ik leeg was vanbinnen. In mijn ogen is Joost van der Helden een ware Held en ik ben hem eeuwig dankbaar🤗❤

  Alvaro

  Life Coaching
 • Ik eet en leef nu veel gezonder en maak bewuste keuzes

  Personal Training Amersfoort Review

  Het meest waardevolle voor mij was het omslagpunt van sporten met tegenzin, naar hoe het nu onderdeel van mijn leven is geworden. En de kennis die ik nu heb om zelf te trainen.
   [···]

  Sander

  Personal Training
 • Joost is kundig, professioneel en heeft een gouden hart

  Personal Training

  Joost heeft mij een jaar lang thuis getraind vorig jaar. Zijn begeleiding is me enorm goed bevallen.

  Joost is kundig, professioneel en heeft een gouden hart.

  Hij is deskundig op het gebied van krachttraining, voeding en vetverbranding.

  Deze combineert hij met adem- en mindset technieken.

  Ik kan Joost meer dan van harte aanbevelen!

  Robert Bridgeman

  Personal Training
 • Joost is een gedreven en gepassioneerd coach

  Joost heb ik door de jaren heen als een erg loyale en gedreven persoon leren kennen. Met de tijd is hij van zijn interesses en passie steeds meer z’n business gaan maken.

  Dit resulteert nu in een gedreven en gepassioneerd coach die echt is in wat hij doet en waar hij mee bezig is. Staat klaar voor iedereen, is open en wil oprecht bouwen aan de relatie met z’n klanten, collega’s door zich in alles te verdiepen.

  Maakt tijd voor dat wat er toe doet en is gefocust op z’n doelen. Een erg prettig collega en persoon. Een HELD dus.

  Marijn

WhatsApp App me voor vragen