Schema’s waar je direct mee aan de slag kunt.

Gratis Voedingsschema's

Gratis Voedingsschema's

Download hier jouw GRATIS voedingsschema voor mannen en vrouwen. Je ontvangt het voedingsschema in PDF zodat je direct aan de slag kunt.

MEER INFORMATIE

Gratis Trainingsschema's

Gratis Trainingsschema's

Download hier jouw GRATIS trainingsschema voor mannen en vrouwen. Je ontvangt het trainingsschema in PDF zodat je direct aan de slag kunt.

MEER INFORMATIE

Voeding- en Trainingsplan op maat

Voeding- en Trainingsplan op maat

Wil jij een volledig gepersonaliseerd training en voedingsplan? Nadat je jouw doel en caloriebehoefte hebt bepaald kan je direct aan de slag met jouw persoonlijk plan.

MEER INFORMATIE

Gratis video 10 Daagse

In deze Gratis Video 10 Daagse maak je in 10 dagen een plan om jouw doel te bereiken. Je ontvangt elke dag een video met uitleg om een duidelijk plan te maken.

Veel gestelde vragen

Wat voor oefeningen staan in de schema’s?

We hebben bewust gekozen voor fitness oefeningen die voor iedereen makkelijk uitvoerbaar zijn. Alle sportscholen hebben de juiste materialen om de oefeningen uit te voeren. Veel van de oefeningen zijn ook thuis of buiten uit te voeren.

Zijn de schema’s helemaal gratis?

We bieden zowel gratis voeding- en trainingsschema’s als betaalde op maat gemaakte voeding- en trainingsschema’s aan. De gratis schema’s zijn basis schema’s waar je goed mee uit de voeten kan. Wil je echter een uitgebreider op maat gemaakt plan, dan zit hier een kleine investering aan vast.

Ik probeer al een tijd af te vallen, waarom lukt het met jullie programma’s wel?

Wanneer je vet wilt verliezen of in spiermassa wilt aankomen is je caloriebehoefte dé bepalende factor. Daarom zijn alle schema’s en programma’s specifiek op jouw caloriebehoefte afgestemd. Wanneer je een schema of programma afneemt bereken je altijd eerst jouw calorie behoefte. Verder werken diëten niet (langdurig), je wilt je gewoontes aanpassen zodat je structureel de juiste dingen doet én kan blijven genieten.

Hoelang moet ik trainen voordat ik resultaat zie?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren, jouw trainingsverleden, hoe vaak je gaat trainen en of je voldoende rust neemt om te herstellen. Vaak zie je al na 3 tot 4 weken veranderingen. Voor serieuze en langdurige resultaten zal je minimaal tussen de 3 en 6 maanden willen trainen. Waarbij je uit kan gaan van 3 tot 4 keer per week trainen.

Ik heb vaak geen idee wat ik moet eten, krijg ik hierin ook advies?

In alle schema’s en programma’s vind je voedingsschema’s waarbij we zowel de calorieën en macronutriënten (eiwitten/vetten/koolhydraten) hebben berekend. Tevens hebben we boodschappenlijsten en alternatieven toegevoegd zodat je ook kunt afwisselen. Op onze sociale media kanalen vind je meer recepten en informatie.

Hoelang duurt het voordat ik aan de slag kan?

Nadat je jouw schema of programma hebt besteld ontvang je direct een e-mail met verdere instructies zodat je direct aan de slag kan. Verder ontvang je video’s met uitleg en kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen of op het Whatsapp icoontje te klikken.

Afslank Programma Man

12 Weken Programma’s

Lukt het jou maar niet om je gewenste doel te behalen? Het 12 weken programma is een persoonlijk plan ingericht om jouw doelstellingen te behalen d.m.v. voeding- en trainingsschema’s, video’s en coaching. Download het GRATIS 30 dagen plan zodat je direct kan starten.

Na het downloaden van het 12 Weken Programma kan je direct aan de slag. Het programma is namelijk in PDF formaat. In het 12 Weken Programma vind je video’s van de oefeningen zodat je precies weet welke oefeningen je moet doen en hoe je ze uitvoert. Het 12 Weken Programma is te bekijken op elk device, oftewel je laptop, tablet en je telefoon.

Start 30 Dagen Gratis

12 Weken Programma bestellen

Door hieronder jouw caloriebalans te berekenen kan je het juiste 12 Weken Programma bestellen en direct aan de slag!

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld komt de knop ‘AANVRAGEN’ tevoorschijn.

Jouw gecertificeerde personal trainer

OVERLOAD TRAINER , ADEM COACH, NLP

Joost is zoveel meer dan een Personal Trainer. Hij heeft zelf ervaring met burn-out en depressie waardoor hij een sterker en wijzer persoon is geworden. Hierdoor kan hij mensen met vergelijkbare klachten heel goed helpen.

In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 100 mensen mogen coachen en begeleiden. Ook heeft Joost ervaring in het trainen en spreken voor (grote) groepen en bij het ondersteunen van retraites.

NEEM CONTACT OP