VIDEO BIBLIOTHEEK

WAT MOET IK DOEN OM RESULTAAT TE BEHALEN

In deze video geef ik 5 simpele tips. De meeste mensen denken dat ze 2 keer per dag moeten trainen, veel cardio moeten doen, onmogelijke dingen moeten eten.. Maar door kleine aanpassingen te maken in je voeding en je training zal je merken dat je vrij snel resultaat behaalt. In deze video geef ik je 5 tips bij het behalen van je resultaat.

90 DAY CHALLENGE/12 WEKEN PROGRAMMA is af.

Ja hoor het is zover… De 90 Day Challenge is af! Niet alleen de afgelopen maanden heb ik hier keihard aan gewerkt, eigenlijk heb ik alle kennis en ervaring van de afgelopen 18 jaar op het gebied van voeding, training, herstel en mindset samengebracht in deze 90 Day Challenge

DOOR JE COMFORTZONE HEEN

Wanneer je aan de slag gaat met jezelf en je gezondheid zal je dingen anders moeten gaan doen maar vooral ook moeten laten. – We zijn van nature lui – We zijn gewoonte dieren – We houden van comfort – We zijn pijn vermijdend en genot zoekend Je zal daarom door 5 obstakels moeten gaan.

Training Video’s

SIMPELE ADEM OEFENING VAN 5 MINUTEN

In deze video laat ik je zien hoe je door een korte en simpele adem oefening van 5 minuten weer ontstpant.

DE WEG NAAR SUCCES

Wanneer we starten met voeding en training denken we vaak dat we in 1 rechte lijn naar ons doel gaan. Het tegendeel is echter waar.. Gaandeweg kom je een hoop obstakels tegen bij het behalen van jouw doel. Het zal met vallen en opstaan gaan.

COMPOUND EN ISOLATIE OEFENINGEN

In deze video ga ik het met je hebben over compound en isolatie oefeningen. Binnen krachttraining zijn er 2 verschillende soorten oefeningen, compound oftewel groot en isolatie oftewel kleinere oefeningen. Met compound oefeningen spreek je meerdere spiergroepen tegelijk aan en tevens je pezen, botten, ligamenten en zet je eigenlijk je hele systeem in.

Been Oefeningen

DE DEADLIFT

De Deadlift is een samengestelde oefening wat inhoud dat je meerdere spiergroepen traint. Met de Deadlift til je vanuit je benen het gewicht van de grond. Met deze oefening train je voornamelijk je hamstrings, je rug en je billen maar ook je quadriceps.

DE SQUAT

De Squat is een samengestelde oefening wat inhoud dat je meerdere spiergroepen traint. Met de Squat maak je kniebuigingen en ga je als het ware zitten. Met deze oefening train je voornamelijk je quadriceps en je billen, maar ook je hamstrings en je onderrug.

WALKING LUNGES

Bij de Walking Lunges maak je gecontroleerde stappen waarbij je voorzichtig door je knieën zakt. Je kan deze oefening zowel met dumbbells als een barbell uitvoeren. Met deze oefening train je voornamelijk je quadriceps, je billen en je hamstrings.

Je vind veel meer oefeningen in de 12 weken programma’s. Je kan direct de eerste 30 dagen gratis proberen. Druk op de knop hieronder.

Borst Oefeningen

BENCH PRESS – BANKDRUKKEN

Bij de Bench Press oftewel het bankdrukken, duw je vanuit je borst het gewicht omhoog. Je kan de stang op verschillende manieren vastpakken. Ik pak de stang in dit voorbeeld iets breder dan schouderbreedte. Met deze oefening train je voornamelijk borst, maar ook iets je triceps en je schouders.

CABLE FLY

Bij de Cable Fly trek je d.m.v. de handvatten aan beide kanten het gewicht naar beneden. Een handige tip bij deze oefening is je voorstellen alsof je een grote bal gaat omhelzen. Met deze oefening train je voornamelijk je borst, maar ook iets je schouders.

CHEST DUMBBELL PRESS

Bij de Dumbbell Press duw je dumbbells vanuit je borst omhoog. Je kan het beste de dumbbells eerst op je knieën leggen en rustig je knieën meebewegen wanneer je gaat liggen. Hierdoor breng je veilig de dumbbells boven je borst. Met deze oefening train je voornamelijk borst, maar ook iets je triceps en je schouders.

WhatsApp App me voor vragen