Blog

Werkwijze Helden Academy

werkwijze helden personal training

Regelmatig krijg ik de vraag wat de werkwijze is van Helden Personal Training.
✖ Moet ik echt elke dag (of zelfs 2 keer op een dag) sporten?
✖ Mag ik niks meer eten en wordt ik op een streng dieet gezet?
✖ Is het alleen maar afzien en wordt ik afgebeuld?
Absoluut niet, integendeel zelfs!
Met relatief kleine aanpassingen in zowel voeding als training kan er al enorm veel gebeuren.
Ik zal in het kort omschrijven hoe we te werk gaan bij Helden Personal Training.

• Allereerst hebben we een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bepalen we je doel en kijken we of we een match zijn. Ik vind het namelijk belangrijk dat we beiden op 1 lijn zitten en dat we elkaar mogen.
• Gezondheid en resultaat staan boven alles! Ik ben vanuit een enorme passie om mensen te helpen aan de slag gegaan als Personal Trainer. Hierbij gaat het erom dat je op een gezonde manier je doel behaalt.
• Ik werk uitsluitend met pakketten vanaf 3 maanden omdat deze periode minimaal nodig is om serieus resultaat te behalen (zowel bij Personal Training als bij Online Personal Training).
De meeste mensen kiezen eerder voor 6 maanden, wat ik zelf overigens ook adviseer.
• Je krijgt een op maat gemaakt voedingsplan. Dit plan wordt berekend op jouw calorie behoefte, op jouw wensen en jouw voorkeuren. Ik hou rekening met de juiste verdeling eiwit, vet, koolhydraat (macronutriënten) en met vitamines en mineralen (micronutriënten).
• Tevens krijg je een supplementen advies op maat.
• De trainingen bestaan vrijwel volledig uit krachttraining (afhankelijk van je doel). Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van oefeningen als de Squat, de Deadlift, De Benchpress enz. (Compound oefeningen).
• Je traint gemiddeld (maar) 3 tot 4 keer per week (afhankelijk van je doel).
• Ik maak elke 4 tot 6 weken nieuwe trainingsschema’s.
Ook weer afhankelijk van het doel en van jouw adaptatie en resultaat.
• Wanneer je kiest voor “Personal Training” trainen we minimaal 1 keer in de week samen.
• In de trainingen leg ik je (op een rustige manier) exact uit hoe je de oefeningen uitvoert, welke spiergroepen je ermee traint en verdere uitleg omtrent je trainingsschema’s. Het gaat erom dat je snapt wat je doet en waarom. Ik sta absoluut niet in je oor te schreeuwen en ben je zomaar over de kling aan het jagen.
• Wanneer je kiest voor “Online Personal Training” krijg je video’s in je trainingsschema’s zodat je precies kan zien hoe de oefening moet. Hierbij leg ik uit op welke punten je moet letten.
• Wanneer je kiest voor “Online Personal Training” hebben we contact per whatsapp, mail en Skype. Je mag me zo vaak contacten als je wilt en hebben maandelijks een Meet/weeg en foto’s moment. Dit om je progressie bij te houden en evt. aanpassingen te maken in zowel je voedingsplan als je trainingsschema’s.
• Mijn doel is om je te leren wat werkt voor jou, voor de rest van je leven. Het is dus niet zo dat ik je 3 tot 6 maanden volledig af mat en je daarna weer terug valt.
•Hierbij is mijn missie om je in deze periode zoveel mogelijk te leren op het gebied van voeding, training, rust en mindset. Voor de rest van je leven! Het is dus niet zo dat ik je even 3 of 6 maanden afmat en je weer snel in je oude gewoontes valt.. We gaan echt voor blijvend resultaat waarbij ik er voor zorg dat je snapt wat werkt voor jou!